Doc-TV

Hviterussland står øverst på agendaen i kveldens Dagsorden. Carl Schiøtz Wibye, som har vært utstasjonert som diplomat i flere sentraleuropeiske land og som har god kjennskap til Hviterussland, er gjest i kveldens sending. Noen av de kunnskapene han har tilegnet seg som diplomat, har han delt med oss i boken «Et vaklende Europa».

Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen diskuterer den lokale koronapass-ordningen regjeringen vil innføre.

Velkommen til kveldens sending klokken 19.00.

I dag hadde vi en del tekniske utfordringer underveis men til mandag jobber vi alle direkte fra studioet. Dette vil forbedre seeropplevelsen. Takk for tålmodigheten deres denne uken da vi har måttet styre liveopptakene teknisk fra to forskjellige lokasjoner.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

<

ANNONSE