Doc-TV

Vi åpnet et nytt perspektiv i dag: Pressefrihet og krimjournalistikk. Thuestad har fått brev både fra politiet og en advokat om at vi nevner fornavnet til tiltalte/siktede i to svært alvorlige saker: gruppevoldtekt og en knivstikking som nesten gikk galt. Vi mener vi forsvarer folks rettsbevissthet når vi forteller leserne hvem som står bak, uten å navngi dem.

Ellers får vi to lovsystemer her i landet: En lov for Tor og en for Loke, med nordmenn som annenrangs borgere i sitt eget land.

Blasfemiloven ble avskaffet i 2015, men rasismeparagrafen 185 fungerer som en blasfemiparagraf. Frykten for å krenke fungerer som en effektiv selvsensur.

Ingen tør lenger trykke karikaturer av islam. Men det stopper ikke der. Kravet om å diktere krimdekningen handler om at muslimer vil bestemme hvordan de omtales i det offentlige rom. Derfor er disse sakene viktige. Vi tar den på vegne av leserne.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

ANNONSE