Kommentar

At beskrive hvad der foregår i USA er, med Dan Bonginos ord, som at prøve at drikke fra en brandhane. Forleden lovede Trump at amerikanerne kunne forvente at “see a lot of big things happening over the next couple of days”. Han sagde ikke, hvad det drejede sig om, men han holdt ord.

 

 

En video slap ud af Kina, fra en foredrag holdt af Di Dongsheng, ekspert i internationale forhold ved University of China, hvor han forklarer tilhørerne, hvorfor det kinesiske regime er glad for at se Bidens l’ancient regime komme tilbage til magten

“We know that the Trump administration is fighting a trade war with us. So why are we having trouble with Trump, when we were able to handle all kinds of problems between China and the United States from 1992 to 2016?” Di said. The administration enacted punitive tariffs on billions worth of Chinese imports in 2018, as part of efforts to curb Beijing’s unfair trade practices.

“What was the reason? It’s because we have people high above. We have our old friends in the United States’ core circle of power,” he continued.

Fordi Trump ikke var afhængig af Washingtons netværk og Wall Streets penge, kunne han ikke styres.

“[Wall Street] tried to help during the Sino-U.S. trade war. … As far as I know, friends from the United States told me that they tried to help, but they were too weak.”

“But now we see that Biden has come to power. The traditional elites, political elites, and the establishment have a very close relationship with Wall Street,” he added.

Og ikke overraskende blev Joe Bidens søn også nævnt, som en fordel for kineserne med alle hans internationale forretninger. Seere af CNN kan se frem til at få justeret deres verdensbillede. Næsten samtidig kunne Axios afsløre hvorledes Kina udøvede indflydelse i USA, helt ind i magtens korridorer, med en fascinerende historie om Christine Fang, også kendt som Fang Fang.

ANNONSE

Frk Fang, en køn kinesisk spion indyndede sig hos politikere, der var ved at få succes med deres karrierer. Berusede af det at kunne nyde sådanne frugter af deres stigende magt samlede hun informationer og opbyggede ‘kompromat’ til senere brug. En af disse politikere var medlem af Repræsentanternes Hus Eric Swallwell der sidder i  Sikkerhedsudvalget i Representanternes hus med adgang til stærkt fortrolige oplysninger. Swallwell har i denne position været meget aggressiv i medierne overfor Trumps påståede forbindelser til Rusland.

 

  • Fang took part in fundraising activity for Swalwell’s 2014 re-election campaign, according to a Bay Area political operative and a current U.S. intelligence official. Swalwell’s office was directly aware of these activities on its behalf, the political operative said. That same political operative, who witnessed Fang fundraising on Swalwell’s behalf, found no evidence of illegal contributions.

 

  • Federal Election Commission records don’t indicate Fang herself made donations, which are prohibited from foreign nationals.

 

  • Fang helped place at least one intern in Swalwell’s office, according to those same two people, and interacted with Swalwell at multiple events over the course of several years.

 

“Amid a widening counterintelligence probe, federal investigators became so alarmed by Fang’s behavior and activities that around 2015 they alerted Swalwell to their concerns — giving him what is known as a defensive briefing.”

En høflighed FBI ikke undte præsident Trump. Men Swallwell var heldig, hans navn cirkulerede ikke mere end et døgn i medierne førend Joe Bidens søn, Hunter Biden, indtog scenen.

Hunter indrømmede nemlig at myndighederne i hjem staten Delaware de seneste to år har efterforsket hans skatteforhold som international forretningsmand. Indrømmelsen var tydeligvis et forsøg på at begrænse en skandale, da man kun indrømmer det man absolut ikke kan benægte. Men det er ikke et torskegilde Hunter er kaldet ind til, men en kriminalefterforskning om hvidvaskning og bestikkelse af den slags, hvor Hunter får en stor diamant fra en taknemmelig kineser.

Myndighederne interesserer sig for flere af Hunters forretninger end blot de kinesiske, blandt andet hans bestyrelsespost i det ukrainske energiselskab Burisma, et lukrativt job han skaffede sig mens hans far var Vicepræsident med ansvar for Ukraine og alle de mange mia. dollars der skulle fordeles i det fattige land. Og det er jo en tanke værd, at det netop var disse forhold Trump syntes lød “horrible” i hans perfekte samtale med den ukrainske præsident Zelinsky – den samtale, som Demokraterne forsøgte at rejse en Rigsret imod Trump for at have ført. (!)

Hunter var også nævnt i Dis foredrag, som en del af “old friends”, der er tilbage i førersædet, men medierne hæftede sig ikke ved at “Di implied the CCP helped Hunter Biden to build those relationships. “Who helped him build the funds? You understand? There are transactions involved.”” Den kommende præsidents søn skulle skånes, så Swallwell måtte holde for, thi man kan ikke dække for dem alle. Men her flyttes belastning over på Kongressens forkvinde Nancy Pelosi, da hun burde være fuldt vidende om Swallwells (muligvis sexuelle) forhold til den kinesiske spion Fang Fang og alligevel godkendte ham til sikkerhedsudvalget. Fang er dog kun en af tusindvis af kinesiske spioner, der opererer overalt i Vesten.

Som Dan Bongino forklarer (læs også Glenn Greenwall!), så optræder Kina som en gangster stat, ved at love Big Tech, Hollywood, NBA og Wall Street de konkurrencefordele der følger med adgang til det voksende kinesiske marked. Men det ville jo være ærgerligt, hvis nu man pludseligt blev udelukket. Så man udvikler ansigtsgenkendelsesteknologi så kommunistpartiet kan stramme sit greb om kineserne og effektivisere deres pågående folkemord, man lutrer opfattet kritik af Kina fra i film manuskripter og man knæler for BLM, mens man roser kineserne. Og så sikrer man at USA fører den rette politik ved at donere store summer til villige politikere til højre og venstre. En gænge der gør alle rige med amerikanernes penge samtidigt med at man får undermineret deres interesser og sikkerhed.

Der er meget at følge med i, så man kan næsten undskylde medierne for ikke at bemærke Trumps femte fredsaftale i år. Nu er det mandag.

 

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE