Kommentar

Danmarks kirkeminister Joy Mogensen og integrationsminister Mattias Tesfaye afholdt i sidste uge et møde med muslimske repræsentanter. En af regeringens æresgæster var islamisten Safia Aoude, der er blevet beskyldt for holocaustbenægtelse af flere fremtrædende forskere.

“Safia Aoude fremmer helt åbenlyst holocaustbenægteres mål,” lyder det fra en fremtrædende holocaustforsker. Alligevel får Sofia Aoude stor anerkendelse af den danske regering, da hun får lov at sidde til bords med Mette Frederiksens ministre.

Det er blandt andet organisationen Muslimernes FællesRåd, der er inviteret til højbords. Næstformanden for Muslimernes FællesRåd er den narkodømte imam Abdul Wahid Pedersen, der ved flere lejligheder har bakket op om steningsdrab på kvinder. Muslimernes FællesRåd sender organisationens kasserer, Safia Aoude, til mødet i Kirkeministeriet.

ANNONSE

Safia Aoude har i årevis være tilknyttet en arabisk koranskole på Nørrebro. Den muslimske kvinde kommer i mediernes søgelys i 2007, da hun på sin hjemmeside sår tvivl om den gas, som jøderne blev udryddet med under Anden Verdenskrig.

Alligevel vælger den socialdemokratiske regering at invitere Safia Aoude til en ærefuld dialog om islam i Danmark. Safia Aoude ligestiller på sin blog den dømte holocaustbenægter David Irving med historiske fakta om jødeudryddelse. På Safia Aoudes blog linkes der direkte til holocaustbenægteren David Irvings hjemmeside. En mand, der er idømt tre års fængsel for at benægte jødeudryddelserne.

Det er ekstra skærpende, at det sker i forbindelse med en koranskoletur for muslimske elever til Frihedsmuseet i København, hvor Safia Aoude i egenskab af historie- og samfundsfagslærer er på udflugt med en 8. klasse.Den kvindelige islamist nævner på bizar vis ikke ordet holocaust eller jøder på sin blog.Safia Aoude skriver på sin hjemmeside om den ‘Zyklon B‘-gas, der blev brugt til at udslette jøder i koncentrationslejrene:

“Nogle historikere hævder, at Zyklon B blev brugt til at udslette fanger i koncentrationslejrene, mens revisionisterne (holocaustbenægtere, red.) hævder, at det blev brugt til at desinficere lejrene for lus og gnavere,” skriver Safia Aoude.

Her er en historielærer, der, under dække af at fremlægge sin viden objektivt, fortæller, at der er delte meninger om jødeudryddelserne, der kostede millioner af mennesker livet. Safia Aoude lader det være en reel mulighed, at gassen i KZ-lejrene blev brugt til at udrydde lus og rotter – og ikke millioner af jødiske ofre.

“Hvis hun ikke er i stand til at gennemskue David Irving, rejser det alvorlige spørgsmål om hendes kompetence som historielærer,” siger historikeren Torben Jørgensen, der har arbejdet med holocaust- og folkedrabsstudier.

Flere historikere og forskere rejser tvivl om, hvorvidt Safia Aoude er egnet til at undervise skoleelever i udrensningen af Europas jøder under Anden Verdenskrig.Forskerne beskylder Safia Aoude for at skrive og agere som en holocaustbenægter:

“Safia Aoudes blog grænser til holocaust-benægtelse. Den relativisering og den henvisning Safia Aoude foretager til David Irvings tolkninger af historien, er usmagelig og bekymrende, især taget i betragtning, at hun arbejder som historielærer,” siger historikeren Vilhjálmur Örn Vilhjálmsson.

Også historieprofessoren Uffe Østergaard fremstiller Safia Aoude som holocaustbenægter:

“Alle historikere har bevist, at gassen blev brugt til at dræbe jøder i lejrene. Det er fakta,” siger Uffe Østergård, der samtidig beskylder Safia Aoude for at skrive som en holocaustbenægter.

Historikeren Torben Jørgensen mener, at Safia Aoude gavner holocaustbenægternes sag:

“Safia Aoude fremmer helt åbenlyst holocaust-benægteres mål på sin blog. Hun fremstiller giftgassen Zyklon B, som om der findes to sider af sagen, og at holocaust skulle være noget, der er omdiskuteret blandt fagfolk. Jeg advarer på det skarpeste imod en falsk diskussion om, hvorvidt holocaust overhovedet fandt sted og dermed mod det, man kan læse på Safia Aoudes blog,” siger historiker Torben Jørgensen.

Ved samme lejlighed kommer det frem, at der har været en palæstinensisk elev på koranskolen, der har benægtet holocaust og jødeudryddelserne i forbindelse med en skoleopgave. “Vi understreger, at vi ikke accepterer ekstreme religiøse eller politiske holdninger på vores skole,” udtaler koranskolelederen Mohammed Khatib.

Islamisten Safia Aoude afviser, at der er hold i beskyldningerne om holocaustbenægtelse:

“Jeg har aldrig nogensinde undervist i revisionisme eller holocaustbenægtelse. Jeg er blevet kontrolleret af kommunen og de tilsyn, der er, igennem otte år, og jeg er altid blevet godkendt i alt, hvad jeg har lavet,” siger Safia Aoude.

Islamisten Safia Aoude er vant til at blande nazisme sammen med sit religiøse had. Hun har tidligere lagt et fotomanipuleret billede ud på sin hjemmeside af islamkritikerne Helle Merete Brix og Lars Hedegaard, hvor der indgik hagekors.På sin hjemmeside har Safia Aoude desuden demonstreret et ordsprog, der er særligt populært blandt utilpassede muslimer. Aoude bruger ordet ‘homoseksualitet’ som et skældsord og kalder sine kvindelige, politiske modstandere for lesbiske.

Den dag i dag er Safia Aoude registreret som lærervikar på den kontroversielle koranskole på Nørrebro.

Historikeren Torben Jørgensen, der mener, at Safia Aoude bruger samme sprog som holocaustbenægtere, vil blive overrasket, hvis den kvindelige islamist kan holde sine private holdninger adskilt fra sit lærerarbejde:

“Det ville jo indebære, at hun skulle være i stand til at afvise benægtersynspunkter fra sine elevers side; synspunkter, som man meget vel kan have en mistanke om, at hun deler,” siger Torben Jørgensen.

Fredag 2. oktober 2020 kunne danskerne se deres kirkeminister og dansk-afrikanske integrationsminister have en seriøs dialog med Safia Aoude.

Regeringens naive tilgang til islam er chokerende.

 

 

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE