Kopierede/fra hoften

‘Tyrker voldtog flere gange en dement 91-årig kvinde: Undgik udvisning af Danmark’, skriver KSD-bloggen.

“En 42-årig mand er i dag, mandag den 22. juni 2020, blevet idømt en behandlingsdom. Dette sker på baggrund af, at han i 2019 blev fundet skyldig i at have udnyttet en svært dement kvindes tilstand til at skaffe sig tre samlejer og andet seksuelt samkvem.” (Politi.dk, 22. juni 2020)

Özgür Arslan interviewet ifm. antiracistisk demo, d. 9. marts 2015; Foto: Tilsendt)

På Facebook kalder han sig for ‘Özgür Love Arslan’, og her får man et godt indtryk af tyrkeren. Han hader højrefløjen, men er til gengæld helt vild med Karl Marx, Lenin, Mao, Che Guevara, Fidel Castro m.fl.

Han har taget en del selfies med kendte. Det være sig Helle Thorning-Schmidt (A), Sofie Carsten Nielsen (Radikale), musikeren LOC mfl.

Der er adskillige billeder med kunstneren Jens Galschiøt, som han betragter som sin ven. Det første billede er taget til en ‘Racismefri By – Odense for Mangfoldighed’-demonstration, hvor Jens Galschiøt var hovedtaler. De kendte hinanden inden. Jens Galschiøt var manden bag den anti-racistiske happening ‘Den indre svinehund’.

ANNONSE

Jeg har tidligere blogget om ‘Racismefri By – Odense for Mangfoldighed’, hvis første demonstrationer i 2015 fik en del mediedækning. Udover Özgür Arslan deltog en Bente Rask, der senere samme år hang en yngre afrikaner ud på Facebook, da han angiveligt havde forsøgt at voldtage hendes datter. Han var tidligere dømt for det samme.

ANNONSE